Baw - Beerse Aluminium Werken

Moderne bouwstijl

Ontdek de mogelijkheden

realisaties beerse aluminium werken
Moderne bouwstijl & BAW

Kenmerken

Moderne bouwstijl kenmerkt zich door strakke lijnen, open ruimtes, en een minimalistische esthetiek die elegantie en functionaliteit combineert. Bij Beerse Aluminium Werken (BAW) begrijpen we hoe essentieel het juiste schrijnwerk is om deze visie tot leven te brengen. Aluminium ramen en deuren spelen een cruciale rol in het definiëren van de moderne architectuur, dankzij hun veelzijdigheid, duurzaamheid en slanke ontwerp.

We helpen je graag verder

Vragen over de moderne stijl?

Ja, aluminium ramen en deuren zijn uiterst veelzijdig en kunnen worden aangepast aan een breed scala aan moderne bouwprojecten, van residentiële woningen tot commerciële gebouwen. Dankzij hun sterke, slanke profielen passen ze perfect bij de minimalistische esthetiek die vaak wordt gezocht in moderne architectuur.

Moderne aluminium ramen en deuren zijn uitgerust met thermische onderbrekingen die de isolatiewaarde aanzienlijk verhogen. Dit vermindert de warmteoverdracht, waardoor uw woning warmer blijft in de winter en koeler in de zomer, wat leidt tot een vermindering van het energieverbruik en lagere energiekosten.

Absoluut. Bij BAW bieden we een breed scala aan personalisatie-opties, inclusief verschillende afwerkingen, kleuren, en stijlen. We werken nauw met u samen om ervoor te zorgen dat het schrijnwerk perfect aansluit bij uw esthetische en functionele vereisten.

Aluminium ramen en deuren staan bekend om hun lange levensduur. Ze zijn bestand tegen corrosie, verkleuring, en vervorming onder invloed van weersomstandigheden. Met minimale onderhoud kunnen aluminium ramen en deuren decennialang meegaan.

Aluminium ramen en deuren vereisen zeer weinig onderhoud. Regelmatig schoonmaken met water en een mild schoonmaakmiddel is voldoende om ze in topconditie te houden. Vermijd het gebruik van schurende materialen of sterke chemicaliën die de afwerking kunnen beschadigen.