Baw - Beerse Aluminium Werken

Traditionele bouwstijl

Ontdek de mogelijkheden

Traditionele bouwstijl & BAW

Kenmerken

Traditionele bouwstijlen zijn tijdloos, brengen een rijk gevoel van geschiedenis en erfgoed met zich mee, en weerspiegelen vaak de lokale architecturale tradities en materialen. Ondanks wat men zou kunnen denken, sluiten aluminium ramen en deuren naadloos aan bij traditionele bouwstijlen, dankzij de veelzijdigheid en aanpasbaarheid van het materiaal.

Beerse Aluminium Werken staat aan de voorhoede van deze innovatieve integratie, waarbij wij de esthetische charme van traditionele designs combineren met de voordelen van modern aluminium schrijnwerk.

We helpen je graag verder

Vragen over de traditionele stijl?

Ja, met de hedendaagse technologieën in oppervlaktebehandeling en afwerking kan aluminium schrijnwerk worden voorzien van een houtlook afwerking die de warmte en uitstraling van echt hout nauwkeurig nabootst. Dit zorgt ervoor dat onze aluminium producten perfect passen binnen traditionele bouwstijlen, zonder in te leveren op de voordelen van moderne materialen.

Aluminium is een zeer flexibel materiaal dat zich laat vormen in vrijwel elke gewenste vorm en grootte. Dit maakt het ideaal voor maatwerkoplossingen in traditionele bouwprojecten, waar unieke raam- en deurvormen vaak voorkomen. Bij BAW zijn we gespecialiseerd in het realiseren van complexe ontwerpen die naadloos aansluiten bij uw traditionele architectuur.

Absoluut. Aluminium biedt uitgebreide mogelijkheden voor personalisatie, inclusief de toevoeging van decoratieve elementen zoals roedes, sierlijsten, en specifieke hardware die de traditionele esthetiek benadrukken. Bij BAW werken we nauw samen met onze klanten om ervoor te zorgen dat elk detail voldoet aan hun specifieke wensen en de karakteristieke eigenschappen van hun traditionele woning versterkt.

Aluminium ramen en deuren staan bekend om hun lange levensduur. Ze zijn bestand tegen corrosie, verkleuring, en vervorming onder invloed van weersomstandigheden. Met minimale onderhoud kunnen aluminium ramen en deuren decennialang meegaan.

Aluminium ramen en deuren vereisen zeer weinig onderhoud. Regelmatig schoonmaken met water en een mild schoonmaakmiddel is voldoende om ze in topconditie te houden. Vermijd het gebruik van schurende materialen of sterke chemicaliën die de afwerking kunnen beschadigen.